Tjänster

Tjänster

Vi har allt för din bil

Bilbärgning i all ära, det är en tjänst vi erbjuder som vi lägger stor vikt vid. När våra kunder hamnar i nöd vill vi komma till deras undsättning snabbt och effektivt. Men de flesta av våra tjänster är av lite mer klassiska slag, vi står redo, i en fullutrustad bilverkstad, för att serva och laga din bil oavsett vad den behöver hjälp med.

AC

Känns det som att din AC inte längre fungerar som den ska? Kanske har systemet helt slutat fungera? Låt oss genomföra en AC-service – det kanske räcker. Skulle det vara något allvarligt fel på din AC så hjälper vi gärna till med att laga den också.

Glasbyten och stenskott

Har din vindruta eller något av bilens fönster skadats? Vi kan genomföra glasbyten på din bil om de ligger bortom lagning. Mindre stenskott och andra småskador kan vi reparera.

Värmare

Känner du för att lyxa till det lite med bilen? Installera då en värmare som förkortar bilens uppvärmningstid under kalla vintermånader, och ger dig is- och frostfria rutor. Vi hjälper dig att installera värmare oavsett om du har en diesel- eller bensindriven bil.

Däck och fälg

Som alla seriösa bilverkstäder hjälper vi dig med allt som rör dina däck och fälgar. Vi säljer både däck och fälgar, och hjälper givetvis till med montering, kontroll och service som rör dessa bilens fötter. Bra däck är a och o för säker körning.

Försäkringsjobb och besiktningsreparation

Varje år ska bilen besiktigas och därefter, eller dessförinnan om man själv är medveten om ett problem bilen har som gör att den inte kommer att gå igenom besiktningen, ska bilen repareras baserat på de anmärkningar som görs – om man får några. Vi hjälper dig med besiktningsreparation när så behövs!

Vi genomför också allehanda försäkringsjobb.

Varmt välkommen!

Kontakta oss!


(Lämna tom)