Om oss

Om oss

Bilmekaniker med glöd

Har man lite erfarenhet av att meka med bilar så kanske man mekar en del själv, när andra kör in bilen till verkstaden. Bilmek upplevs av många som ett nödvändigt ont, lite som att rensa avlopp eller klippa gräset, men för oss på Auto & Mechanics så är bilmek vår stora passion. Vi föreställer oss att en läkare som just ska in till operation känner lite samma sak som vi känner när en ny bil rullar in i vår verkstad – alla bilar är olika och man vet aldrig vad man hittar under huven. Det är ett spännande jobb!

För att trivas som bilmekaniker så måste man givetvis älska bilar, men det räcker inte. Man måste ha fallenhet för problemlösning såväl som praktiska och tekniska förmågor. Och gott om tålamod.

Hos oss på Auto & Mechanics hittar du Skånes mest hängivna bilmekaniker, vi ger din bil bästa tänkbara service i alla lägen – det är vad vi brinner för!

Mitt i Skåne

Vår bilverkstads belägenhet mitt i Skåne ger många människor nära till oss, något som också hjälper oss när vi genomför bilbärgning. Vi ligger 23 km från Lund, 42 km från Malmö och 43 km från Ystad och vi välkomnar bilägare från hela vårt vackra landskap.

Allt för din bil

De flesta bilverkstäder har en specialitet och vår är, förutom bilbärgning, kamremsbyte. Vi har dock erfarenhet och kunskap inom alla områden och erbjuder personlig service varje gång du kommer till oss med din bil.

Varmt välkommen!

Kontakta oss!


(Lämna tom)